Babaeski'de TYSD başkanlığına yeniden Nüket Güçlüer seçildi

Güncelleme Tarihi:

Babaeskide TYSD başkanlığına yeniden Nüket Güçlüer seçildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2018 13:21

Babaeski'de TYSD başkanlığına yeniden Nüket Güçlüer seçildi

Haberin Devamı

BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Babaeski İlçesinde 61 Üyesi ile faaliyet gösteren, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Babaeski Şubesi’nin, olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Babaeski Şubesi ile bütünleşen Nüket Güçlüer, 12’nci kez başkan seçilerek, üyeler nezdinde yeniden güven tazeledi. Atatürk Kültür Merkezinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda, seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Nükhet Güçlüer, tüm üyelerin oylarını alarak 12’nci kez başkan seçildi. Divan Başkanlığını Binnur Güdücüler, Katip Üyeliklerini Beyhan Genç ve Didem Apak’ın yaptığı Olağan Genel Kurulu Toplantısı, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile birlikte başladı.

Genel Kurulda, Yönetim Kurulu çalışma raporu ve gelir-gider bilançoları Türkiye Yardım Sevenler Derneği Babaeski Şube Başkanı Nüket Güçlüer tarafından okundu. Güçlüer, “2016-2017 yılları faaliyetlerinin içinde, kültür gezilerinin yanı sıra 59 dar gelirli vatandaşa ramazan ayı yardımı ve derslerinde başarılı ama ekonomik durumu iyi olmayan 25 üniversite öğrencisine de burs verdiklerini söyledi.  Raporların okunmasının ardından, Divan Başkanı Binnur Güdücüler tarafından yapılan oylamada raporlar oy birliği ile ibra edildi. Daha sonra yapılan seçimde, Yönetim Kurulu üyeliklerine Nüket Güçlüer, Tülin Yılmaz, Yurdagül Ekşioğulları, Lütfiye Sönmez, Yasemin Güre, Ganime Güzel, Meltem Öner, Sibel Barlas ve Nur Köycü, denetleme üyeliklerine ise Aysima Altunay, Bahar Aytekin ve Fatma Özşengül yeniden seçildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!