Kırklareli'de 'Umutlu Yarınlar' Projesi düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Kırklarelide Umutlu Yarınlar Projesi düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2019 17:27

Kırklareli'de 'Umutlu Yarınlar' Projesi düzenlendi

Haberin Devamı

Metin KARAKUŞ/BABAESKİ (Kırklareli)(DHA)- KIRKLARELİ’nin Babaeski İlçesi’nde, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü, Fatih İlkokulu 3 ve 4.Sınıf Öğrencilerine, “Umutlu Yarınlar Projesi” kapsamında futbol şöleni düzenledi.

Kırklareli Valiliği himayelerinde Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organize ve sekretaryasında ekonomik ve kültürel uyum çalışmaları kapsamında Dezavantajlı Toplum Kesiminde yaşayan bireylere yönelik kurumlar arası işbirliği çalışmaları Umutlu Yarınlar Projesi Babaeski İlçesinde devam ediyor. Proje kapsamında Babaeski Fatih İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk, Fatih İlkokulu Müdür Yardımcı Alparslan Kanat, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Küçük, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı, Başkan Yardımcısı Gökçe Alkan, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Levent Çetinkol, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Muzaffer Tabak, Antrenör Hasan Berber ve öğrenci velileri katıldı.

Kırklareli Bölgesi Hakemlerinden Özmen Akın’ın yönettiği futbol şöleni final müsabakasının başlama vuruşunu, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ile birlikte yaptı. Final maçının sonunda Şampiyon Takımın Kupasını ve madalyalarını; Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk, Fatih İlkokulu Müdür Yardımcı Alparslan Kanat, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Küçük, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı, Başkan Yardımcısı Gökçe Alkan, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Levent Çetinkol ve Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Muzaffer Tabak verdiler.

Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk, sağlıklı bir toplumun bedensel, ruhsal ve sosyal yönden sağlıklı bireylerden oluştuğunu söyledi. Öztürk; "Bireylerin tüm yönleriyle sağlıklı olabilmesi ise, aile ve çocukların çok yönlü gelişimine ve eğitimine önem vermek ve onları rol model çalışmaları ile desteklemekle mümkündür. Kırklareli Valilik Makamı himayelerinde Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organize ve sekretaryasında ekonomik ve kültürel uyum çalışmaları kapsamında Dezavantajlı Toplum Kesiminde yaşayan bireylere yönelik kurumlar arası işbirliği çalışmaları Umutlu Yarınlar Projesi ile hayata geçirilmiştir" dedi.

AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ise “Umutlu Yarınlar Projesi kapsamında düzenlenen bu muhteşem futbol şöleni ile çocuklar ile birlikte bizden heyecanlandık, sevinçlerine ortak olarak mutlu olduk. Çünkü geleceğimizin teminatı olan çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir" ifadelerini kullandı.

Etkinliğin sonunda Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk, öğrencilere futbol topu, basketbol topu, voleybol topu gibi çeşitli spor malzemelerinden oluşan hediyeler verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!