Vali Haktankaçmaz: Delice hızla kalkınmaya layık 

Güncelleme Tarihi:

Vali Haktankaçmaz: Delice hızla kalkınmaya layık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2017 11:33

Vali Haktankaçmaz: Delice hızla kalkınmaya layık 

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, ilçe ziyaretleri kapsamında Delice'de kamu kurum müdürlerinin de katılımı ile yatırımları yerinde inceledi. Haktankaçmaz, "Delice kalkınırsa, Kırıkkale kalkınır, Kırıkkale kalkınırsa Türkiye kalkınır. Delice hızla kalkınmaya layık bir ilçe" dedi.
Ziyaretine Kaymakamlık, ve Belediye ile başlayan Vali Haktankaçmaz, Belediyenin desteğiyle yaptırılan Anaokulu inşaatı, Belediye Parkı ve Açık Hava Düğün Salonu, Cezaevi ve Lojman Temeli inşaatlarını, KOP tarafından finanse edilen Sulama Projesi Sayaç Odaları incelemesi, 300 ton kapasiteli sulama havuzu ile Delice MYO inşaatı alanında incelemelerde bulundu. Delice Belediyesi toplantı salonunda tüm kurum amirleri ve vatandaşların da katılımı ile değerlendirme toplantısı yapan Vali Haktankaçmaz şunları söyledi:
"İlçe ziyaretlerinde çalışmaları yerinde görüp, son durumu hakkında bilgi alıyoruz. Bu çalışmalar bittikten sonra daha güzel bir delice olacak. Amacımız, vatandaşımıza hizmet etmek. Bu, Delice'de de öyle, diğer ilçelerimizde de öyle. Delice kalkınırsa, Kırıkkale kalkınır, Kırıkkale kalkınırsa Türkiye kalkınır. Amacımız, Türkiye'ye hizmet etmek. Onun da yolu, kendi bulunduğunuz yeri güzelleştirmekten geçiyor. Kalkınma yerelden başlar. Bu tür ziyaretlerimiz diğer ilçelerimizde de devam edecek. İnşallah vatandaşlarımızla birlikte sorunlara çözüm yolları üreteceğiz. Delice hızla kalkınmaya layık bir ilçe" dedi.
Belediye Başkanı Turgut Özdem ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, "İlçemizden günlük 15 bin araç geçiyor ve biz bundan yeterince istifade edemiyoruz. Bu nedenle yaptığımız yeni çalışmalarla ilçe merkezini yol kenarına çekmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar altyapı çalışmalarını bitirdik. 12 bin metre kanal döşedik. 3 bin metre yağmur suyu kanala döşedik ve içme suyunu sorun olmaktan çıkardık. 120 bin metre kilit parke çalışması yaptık, 5 kilometrelik bir yerimiz kaldı oraya da sıcak asfalt atacağız. Bu çalışmaların tamamını hiç borçlanmadan yaptık. İmar planımızda bazı aksaklıklar vardı bu eksiklikleri imar tadilatlarıyla giderdik. Yaptığımız çalışmalarla Delice bir kimlik kazandı" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!