Üniversitede meslek edindirme kursu

Güncelleme Tarihi:

Üniversitede meslek edindirme kursu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 10:15

Üniversitede meslek edindirme kursu

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Üniversitesi ile İŞKUR Kırıkkale İl Müdürlüğü işbirliğinde 'Perakende Satış Elemanı' ve 'Garson’ Meslek Edindirme Kursu' açılacak.

Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden yapılan açıklamada, İŞKUR tarafından desteklenen kurslara katılacak kursiyerlerin kurs süresince sağlık sigortaları yapılacak ve günlük 20 TL cep harçlığı verilecek. Kursa katılabilmek için okur-yazar olmak ve 18-50 yaş aralığında olmak yeterli olacak. Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya, 'Perakende Satış Elemanı' ve 'Garson' kurslarına 200 kursiyer seçileceğini ve toplam 40 gün 240 saat olarak gerçekleşeceğini söyledi. Karakaya, kurs derslerinin Kırıkkale Üniversitesi Öğretim elemanları tarafından Üniversite Kampüsündeki dersliklerde verileceğini, kurslardan sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin Kırıkkale' deki kurumsal işletmelerde iş bulma imkanlarının olacağını vurguladı.

17 Ekim Pazartesi günü başlayacak kurslara katılmak isteyen adayların Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ndeki ofisinde hazır bulunmaları gerektiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!