Üniversitede 'Engelsiz Evlere İlk Adım' atıldı

Güncelleme Tarihi:

Üniversitede Engelsiz Evlere İlk Adım atıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 12:50

Üniversitede 'Engelsiz Evlere İlk Adım' atıldı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek verdiği Kırıkkale Valiliği koordinasyonunda Üniversite  tarafından yürütülen (Engelliler Destek Programı) 'Engelsiz Evlere İlk Adım' projesinin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa Kırıkkale Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Üniversite  Rektörü  Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çağlayan, Prof. Dr. Hakan Kocamış, üniversite Dekan ve Dekan Yardımcıları, Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Üniversite  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen programa katılanlara EDES Projesinin anlatıldığı slayt gösterimi yapıldı. Kültür, sanat ve spor eğitimleriyle engelli bireylerin toplumla bütünleşmesini ve engelli bireylerin ve ailelerinin görünür kılınmasını amaçlayan EDES Projesi kapsamında yapılan el emeği ürünler büyük beğeni kazandı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, Kırıkkale Vali Yardımcısı Osman Akbaş ve Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, hasta odaları ve çocuk oyun alanları hakkında bilgi aldı ve hastalarla sohbet etti. Program ikram ile sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!