Rektör Prof. Dr. Ersan Arslan: Üniversitemizin çıtası daha da yükselecektir

Güncelleme Tarihi:

Rektör Prof. Dr. Ersan Arslan: Üniversitemizin çıtası daha da yükselecektir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 17:44

Rektör Prof. Dr. Ersan Arslan: Üniversitemizin çıtası daha da yükselecektir

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Arslan, göreve başladığı 90 günlük faaliyet raporunu basın mensuplarına değerlendirdi.
Üniversite senato toplantı odasında düzenlenen toplantıda konuşan Rektör Ersan Arslan, yurt dışında UNİKOP Avrasya İpek Yolu Merkezi Asya Üniversiteler Birliği  kapsamında 210 üniversite ile anlaşma yapıldığını belirterek şöyle dedi:
“Kırıkkale’nin adını daha yukarılara taşımakta kararlıyız. Uluslararası anlaşma sayısını önümüzdeki günlerde daha da artırmak hedefi ile çıktığımız yolda başarının en üst seviyesine taşımak arzusundayız. Öğretim görevlilerimiz ve öğrencilerimiz her geçen yeni projeler üreterek yeni başarılara imza atacaklardır. Organize Silah Bölgesindeki arsaların dolması ile birlikte firmalarla yeni oluşumlar içinde olacağız. Veteriner Fakültesi Okçuluk ve Binicilik Tesislerini kurmayı hedefliyoruz. Kırıkkale Üniversitesi yenilikçi üniversite olarak ilk 50 üniversite arasına girmek için uğraş verirken inşaatlarımızın sona ermesi ile birlikte kampus alanı içinde tarihi mekanlar oluştururken birinci sınıf öğrencilerimize Kırıkkale merkezini tanıtmak için de elimizden geleni şehir ile bütünleşerek yapacağız” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!