Mezuniyet töreninde kepler havada uçuştu

Güncelleme Tarihi:

Mezuniyet töreninde kepler havada uçuştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 10:47

Mezuniyet töreninde kepler havada uçuştu

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde kepler adeta havada uçuştu. 149 öğrencinin okullarından mezun olması nedeniyle düzenlenen mezuniyet gününde öğrenciler arasında duygulu anlar yaşandı.

Kültür Merkezi salonunu dolduran öğrenci velileri, çocuklarının mezuniyet sevincini birlikte yaşamak için fotoğraflar çektirip, bu anı ölümsüzleştirdiler. Törene İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsöy, okul müdürleri ve kalabalık bir davetli katıldı. Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Yurduseven yaptığı konuşmada, "Dört yıl önce bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı bir ana ve baba şefkati ile teslim aldığımız 4 yıl boyunca onları ülkesini, milletini seven bayrağını gönderden indirmeyen anne ve babasına saygılı, küçüklerine sevgili bir nesil olması için var gücümüzle çalıştık. 6 alanda mezun verdiğimiz öğrencilerimizin YGS sınavlarındaki yüzde 100 başarı göstermeleri ile birlikte mezun olan öğrencilerimize hayatlarında başarılar dilerken gelecekte öğrencilerimizi büyük makamlarda görmek en büyük dileğimiz" dedi.

Çeşitli faaliyetlerin sahnelendiği mezuniyet töreninde öğretmenlere başarılarından dolayı plaket ve mezun olan öğrencilere ise mezuniyet belgesi verilmesi ile birlikte kepler havada uçuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!