Kurgusal Duruşma yarışması

Güncelleme Tarihi:

Kurgusal Duruşma yarışması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 12:11

Kurgusal Duruşma yarışması

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)-KIRIKKALE Üniversitesi Genç Hukukçular Topluluğu tarafından Kırıkkale Barosu'nun katkılarıyla Kırıkkale Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi'nde 1.Kurgusal Duruşma Yarışması final müsabakaları düzenlendi.
Yarışmaya hukuk fakültesi öğrencilerinden oluşan bir çok takım arasından finale kalmaya hak kazanan Mütemmim Cüz'ler ve Tek Celse takımı finalde de kıyasıya yarıştı. Bir Hakim Bir Akademisyen ve Bir Avukatın jüri koltuğuna oturduğu yarışmada kazanan takım Mütemmim Cüz'ler ekibi oldu.
Dava yarışmasını düzenleyen ve yarışmada moderatörlük görevini de üstlenen Genç Hukukçular Topluluğu Başkanı Samet Çiçek " Biz hukuk fakültesi öğrencileri için bu gibi yarışmalar bizim için bulunmaz bir fırsat; İlk davanız hangisiydi ? sorusunun cevabını belki de bugünlerde bazı arkadaşlara verdiğimizi düşünüyorum. Bu büyük organizasyon da emek veren ekibime ve bizlere yardımlarını hiç esirgemeyen Kırıkkale Barosuna başta Baro Başkanımız Erol Çakır Bey'e ikinci başkanımız Murat Abalı Beye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Uğur Köken Beye ve sonra tüm saygı değer jüri heyetine şahsım ve grubum adına teşekkür ediyorum" dedi.
Birinci Kurgusal Duruşma Yarışması ödül çekleri ve plaketlerinin verilmesinin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!