Kırıkkalespor'da şansızlığı kırmak için kurban kesildi

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalesporda şansızlığı kırmak için kurban kesildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 10:58

Kırıkkalespor'da şansızlığı kırmak için kurban kesildi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- ÜÇÜNCÜ Lig, 2. Grup'ta verdiği mücadelede beklenen başarıyı elde edemeyip, ligin son sırasında yer alan Türk Metal Kırıkkalespor'a mahkeme tarafından atanan kayyum sonucu yöneticiler takımın şansızlığını kırabilmesi için iki koç kurban ettiler.

Fikret Karabudak Stadı'nda antrenman öncesi bir araya gelen kırmızı lacivertli ekibin futbolcularına yönelik kulübün kayyum üyesi Sırrı Zengin bir konuşma yaptı. Zengin, "Takım olarak son sırada yer almamız bizim açımızdan büyük şansızlık. Mevcut kadromuzda yer alan futbolcularımızın sorunlarını en kısa zamanda çözümleyip, tehlikeli bölgeden biran önce uzaklaşmak istiyoruz. İlk yarının bitimine 4 haftalık zaman kaldı. Elinizden geleni sahaya yansıtarak bizleri sevindirmenizi istiyoruz. Kayyum heyeti olarak kulübümüzü en kısa zamanda kongreye götürerek güçlü bir yönetimle güçlü takım ortaya çıkarıp, bizlere 'bu takım düşer' gözüyle bakanları yanıltmanızı istiyorum. Artık birlik ve beraberlik zamanı" dedi.

Konuşmanın ardından yaşanan şansızlığın kırılması için iki koç kurban edildi. Okunan duanın ardından kurban kanı futbolcuların alınlarına sürüldü. Kırmızı-lacivertli ekip, gruplarında oynadığı 13 maçta 1 galibiyet ve 5 beraberlik alırken, aldığı 7 mağlubiyetle 8 puanla ligin 18 sırasında kaldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!