Kırıkkale'de şehitlik ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede şehitlik ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 13:49

Kırıkkale'de şehitlik ziyareti

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- RAMAZAN Bayramı öncesi Kırıkkale'de şehitlik mezarlığı ziyaretinde bulunuldu. Kuran-ı kerim tilaveti ve Müftü Bekir Gerek tarafından dua edilmesi ile birlikte şehit yakınları göz yaşlarını tutamadı, duygulu anlar yaşandı.

Kırıkkale şehitlik mezarlığındaki programa Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Koçaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutayı Albay İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Hasan Onar, il müdürleri ve şehitlerin yakınları katıldı. Protokol üyeleri şehit mezarlarını gezerek karanfil koydu Son bir ay içinde şehit düşen Polis Memuru Emrah Pekdoğan ve Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan'ın yakınları mezarı başında göz yaşlarını tutamadılar.

Kırıkkale Valisi İlker Haktankaçmaz yaptığı konuşmada, memleketin tapusu niteliğindeki şehitlerin mezarlarını ziyaret ettiklerini, onları bir kez daha rahmet ve minnetle yad ettiklerini ve ailelerine sabır dilediklerini ifade etti. Haktankaçmaz, "Şehitlerimizi unutmadığımızı, gazilerimizle birlikte olduğumuzu göstermek için buraya geldik. Şehitlerimize tekrar rahmet diliyorum. İnşallah onların bize emaneti olan ve canlarını bu uğurda feda ettikleri bu vatanı ve bayrağı daha yükseklerde dalgalandırmak ve ülkemizi çok daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle tüm Türkiye ve Türk milleti olarak çalışacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!