Kırıkkale Spor Lisesi'nde mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale Spor Lisesinde mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 10:16

Kırıkkale Spor Lisesi'nde mezuniyet sevinci

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Spor Lisesi'nde 2015-16 eğitim-öğretim yılının sonuna gelinmesi nedeniyle son sınıf öğrenciler için mezuniyet günü düzenlendi. Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, spor lisesinden mezun olan oğlunun diplomasını verirken duygusal anlar yaşadı.
Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Müdür yardımcısı Ümit Yaşar Gürsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü, okul müdürleri, öğrenci velileri ve kalabalık bir davetli katıldı. Törende, okul birincisi Gülseren Gökalp'in konuşması ile başlayan törende, Spor Lisesi Müdürü İbrahim Tarım, "Bugün okulumuzdan güzide öğrencilerimizi mezun etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Kırıkkale de tür olarak tek olan okulumuz Türkiye genelinde 57 spor lisesinden biri olma özelliği taşımaktadır. Sadece Kırıkkale den çevre illerden de okulumuza öğrenci gelmektedir. Bu yıl eğitim öğretim yılında tüm amatör spor branşlarında ve Türkiye şampiyonaların da başarılı olduk" dedi.
Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Taşgın yönetiminde spor branşındaki tanıtım gösterisi büyük beğeni topladı. Bayrak ve flama devir teslimi ve okul birincisi Gülseren Gökalp in yaş kütüğünü plaket çakması ile birlikte mezun olanlara belgeleri verildi. Bu sırada Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, oğlu Onuralp Bakır'a belgesini vermenin gururunu yaşarken, karşılıklı duygusal anlar yaşandı. Sevinç gösterisinde bulunan mezun öğrencilerin ise kepleri bir anda havada uçuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!