İbrahim Sadri şiir severlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Sadri şiir severlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 10:02

İbrahim Sadri şiir severlerle buluştu

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Üniversitesi, bahar etkinlikleri kapsamında ünlü şair, sunucu ve tiyatrocu İbrahim Sadri üniversiteye konuk oldu. Üniversite Mavi Salon'daki şiir dinletisine şiir severler ve öğrenciler katıldı.
Türk şiir dünyasında ünlü şiirleri besteleyip yorumlamasıyla büyük beğeni toplayan İbrahim Sadri, 'Kayıp Bagajlar Orkestrası' eşliğinde seslendirdiği şiirler arasında, 'Merhaba', 'Adam Gibi', 'Yalan', 'Sevda Sokağı', 'Bugün Pazar ve Ben Seni Çok Özledim', 'Gideceksen Her Şeyinle Git' eserlerinin yanı sıra ünlü şairlerin eserlerine de yer verdi. Necip Fazıl Kısakürek'in “Kaldırımlarö, Atilla İlhan'ın “Ben Sana Mecburumö, Abdürrahim Karakoç'un “Mihribanö, Abdürrahim Cahit Arifoğlu'nun “Aczö şiirlerini okuyan ve Cem Karaca'nın seslendirdiği “Bana İstanbul'u Anlatö ve Barış Mançu'nun seslendirdiği “Dağlar Dağlarö şarkılarının da seslendirildiği dinletide İbrahim Sadri dinleyicilerden tam not aldı.
Kırıkkale'de daha önce de program yaptığını, ancak Kırıkkale Üniversitesi'ne ilk defa geldiğini, bundan mutluluk duyduğunu dile getiren İbrahim Sadri, "Bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan ve öğrenci arkadaşlarımızla bizleri buluşturan herkese çok teşekkür ediyorum. Şiir ve sanat bizler için hep önemli oldu. Şiir her alanda yüreğimizdekileri anlattı. Ayrılığı, gurbeti, vefayı, yaradana duayı ama en güzel de aşkı anlattı. Şiirlerimizle biz de bu üniversitenin kıymetli öğrencilerine bir şeyler anlatacağız ve güzel bir dinleti sunacağız. Gençlerin olduğu programlar bizler için çok değerli. Şiirin, edebiyatın gençlerle buluşması hem kendi adıma hem de ülkem adına çok kıymetli bir durum" dedi.
Programın sonunda ünlü şair İbrahim Sadri'ye katılımından dolayı Üniversitemiz Genel Sekreteri İsmail Altan Akgün tarafından plaket takdim edildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!