'Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale' projesi başlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale projesi başlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 15:57

'Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale' projesi başlatıldı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)-KIRIKKALE'de eğitim kalitesini arttırmak amacıyla uygulamaya konulacak "Eğitim’de Yeni Vizyon Kırıkkale" projesinin tanıtımı ve Eğitim Çalıştayı’nın açılış programı gerçekleştirildi.
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 22 ayaktan oluşan "Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale" projesinin tanıtımı ve Eğitim Çalıştayı’nın açılış programı Valilik konferans salonunda gerçekleştirildi. Proje’de 2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci döneminden itibaren, Temel Eğitim, Ortaöğretim, Mesleki Eğitim ve Yaygın Eğitim Kurumlarında öğretmenlerin yetkilerinin arttırılması, velilerin ve vatandaşların eğitim ve öğretimde farkındalık düzeyinin üst seviyeye taşınması hedefleniyor.  

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, "Eğitim her şeyin başı. Kırıkkale’miz esasında iyi bir yerde, Türkiye ortalamasına baktığımız zaman ama iyi sınırı yok. İyinin biraz daha ilerisine hedeflemek lazım. İnşallah yapılacak bu çalışma bir yıl boyunca bir kısmı kısa, bir kısmı orta vade bir kısmı da uzun vade sonuçlar gösterecek bu çalışmalar, vizyon derecesindeki çalışmalar Kırıkkale’mizdeki eğitime yeni bir nefes, yeni bir heyecan kazandıracak. Ben buna inanıyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkent Üniversitesi Öğretim görevlisi Prof. Dr. Servet Özdemir katılımcılara eğitim ile ilgili sinevizyonda sunum yaptı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!