Diyetetik Bölümü ilk mezunlarını verdi

Güncelleme Tarihi:

Diyetetik Bölümü ilk mezunlarını verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 10:37

Diyetetik Bölümü ilk mezunlarını verdi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Üniversite Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, ilk mezunlarını büyük bir coşkuyla verdi. Mehmet Akif Ersoy Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Gökgöz, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı  Doç. Dr. Fatma Nişancı Kılınç, akademik ve idari personel, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı. 
Mezuniyet Töreninin açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Fatma Nişancı Kılınç, "Bugün Beslenme ve Diyetetik bölümünün başarı, gurur ve sevinç günüdür. Sizlerin bugünü büyük bir sabırsızlıkla beklediğini biliyorum ancak affınıza sığınarak bugünü bizim sizlerden daha da sabırsızlıkla beklediğimizi söyleyeceğim. Çünkü siz gençler bizim ilk mezunlarımız, ilk göz ağrılarımızsınız. Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde bölümümüzü 2012 yılında kurduk ve 2013-2014 eğitim öğretim döneminde ilk öğrencilerimizi yani bugün mezun olacak olan sizleri alarak eğitime başladık ve şimdi de ilk mezunlarımızı veriyoruz" dedi.
Beslenme ve Diyetetik Bölümü birincisi  Mihrican Kaçar, bölüm ikincisi  Meryem Kevser Ballı,  bölüm üçüncüsü Rüya Nur Örnek    konuşma yaptı. Doç. Dr. Fatma Nişancı Kılınç, derece ile mezun olan öğrencilere hediye verdi. Mezunlara Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Gökgöz, Doç. Dr. Fatma Nişancı Kılınç, Yrd. Doç. Dr. Filiz Çakır,   Öğretim Görevlisi Çiler Aslanalp,  Araştırma Görevlisi Merve Ekici, Araştırma Görevlisi Sevinç Eşer, Araştırma Görevlisi Gizem Özata, Araştırma Görevlisi Aylin Bayındır Gümüş tarafından diploma ve hediye takdim edildi.
Diplomalarını alan Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunları, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Nişancı Kılınç'ın okuduğu meslek yeminini büyük bir coşkuyla tekrarladı. Mezunlar adına Diyetisyen Fuat Hasyalçın tarafından Doç. Dr. Kılınç'a hediye verildi. Salondaki bütün annelerin 14 Mayıs Anneler Günü'nü kutlayan Hasyalçın, dört yıl boyunca bir anne şefkatiyle kendilerinin yanında olduğu için Doç. Dr. Fatma Nişancı Kılınç'a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Mezuniyet Töreni toplu fotoğraf çekilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!