Belediye Sosyal Konsey'de Ramazan hazırlıkları tamam

Güncelleme Tarihi:

Belediye Sosyal Konseyde Ramazan hazırlıkları tamam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 13:23

Belediye Sosyal Konsey'de Ramazan hazırlıkları tamam

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)-RAMAZAN'a kısa süre kala Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey, Ramazan hazırlıklarını tamamlarken Sosyal Konsey Başkanı Hafize Yıldız yöneticilerle bir araya gelerek Ramazan ayı için Her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahibi ailelerin yanında yer almayı kendimize borç saydıklarını söyledi.
Sosyal Konsey binasında düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri Başkan Hafize Yıldız'ın yanı sıra Ayşegül Yıldırım, İsmigül Selamoğlu, Yusuf Çevik ve Belediye Kültür Müdürü Ahmet Koçak ile yapılan toplantıda Yıldız şöyle dedi :
“Kırıkkale Sosyal Derneği (KIYAD) bu yıl ramazan ayı içerisinde yapmayı planladığımız projeler içerisinde ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmektir. Yardım derneği olarak ihtiyaç sahibi ve yardım etmek isteyenler arasında köprü vazifesi görerek veren el ile alan elin buluşmasını sağlayacağız".
Yıldız, Ramazan ayı öncesi 1500 aileye yapılan yardımı 3 bine çıkarmak, iki mahalle de Ramazan ayı boyunca iftar çadırı kurarak 600 kişiye yemek vermek olduğunu dile getirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!