Barodan Dünya Çocuk Hakları Günü için stant

Güncelleme Tarihi:

Barodan Dünya Çocuk Hakları Günü için stant
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 11:14

Barodan Dünya Çocuk Hakları Günü için stant

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Barosu, Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle stant açtı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda konuşan Kırıkkale Baro Başkanı Erol Çakır, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında baro olarak böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Türkiye'de ve dünyada çocuk istismarlarının sürekli ön plana çıkarıldığını belirten Erol Çakır, "Amacımız, bugün çocuklar gibi eğlenmek. Onların da böyle bir günü olduğunu hatırlatalım istedik. Bugün çocuklar için buradayız. Gelecekte mutlu çocukların yetişmesi için anne ve babalar ile bütün toplumun çocukları sevmesi ve kucaklanması gerekiyor. Kırıkkale barosu olarak özelikle çocuk hakları tarafından üstün gayretleri sonucu böyle bir etkinlik düşündük. Çocuklara yapılan istismarlar öne çıkıyor, bizlerde değişiklik olsun onlar gibi eğlenelim günlerini hatırlatmak için bu etkinliği düzenledik" diye konuştu.

Açılan stantda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılarak, müzik eşliğinde oyunlar oynandı. Çocuklar, avukatlarla birlikte halay çektiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!