Askere mektuplu destek

Güncelleme Tarihi:

Askere mektuplu destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 15:53

Askere mektuplu destek

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de, 'Güvenlik Güçlerimizin Yanındayız' projesi kapsamında yurtiçi ve yurtdışında yaşayan vatandaşların yazdığı mektuplar, İl Jandarma Komutanlığı personeline teslim edildi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve 07 Haziran 2016 tarihinde İstanbul'da çevik kuvvet araçlarına yönelik PKK'nın gerçekleştirdiği bombalı saldırıda şehit olan polis Emrah Pekdoğan'ın kardeşi Semra Nur Pekdoğan, güvenlik güçlerine hitaben manevi destek amaçlı yazılan mektupları teslim etti. 21 mektuptan birisi İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, diğeri Komutan Yardımcısı Albay Ahmet Güneş’e, kalan 19'u ise komutanlık emrinde vatani görevini yapan askerlere verildi.
Albay İbrahim Ayhan Vural, "Yaptığınız bu uygulama bizleri gerçekten çok memnun etti, duygulandırdı. Bize güç, kuvvet verdi. Biz yüce devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna çok şehit verdik, gazi olduk. Ben de bir gazi komutan olarak milletimizden aldığımız güç ve destekle bizim bileğimizi kimsenin bükemeyeceğine, her zaman zaferin bizim olacağına inanıyorum, manevi desteğinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!