Vali Tapsız: “İl Özel İdaresi Yeni Araçlarla Daha Da Güçlenecek”

Güncelleme Tarihi:

Vali Tapsız: “İl Özel İdaresi Yeni Araçlarla Daha Da Güçlenecek”
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2015 17:26

VALİ SÜLEYMAN TAPSIZ’ IN TALİMATLARI İLE KİLİS İL ÖZEL İDARESİNCE YENİ ALINAN, 3 ADET FORD CARGO DAMPERLİ KAMYON, 1 ADET MAN ÇEKİCİ, 1 ADET YÜKLEYİCİ HİZMETE SUNULDU

Vali Süleyman Tapsız’ın talimatları ile Kilis İl Özel İdaresince yeni alınan, 3 adet Ford Cargo damperli kamyon, 1 adet Man çekici, 1 adet yükleyici hizmete sunuldu.
Vali Tapsız’ın İl Özel İdaresi Atölyesinde yaptığı incelemelerle, araçların deneme sürüşleri yapılarak, alanında uzman görevlilere teslim edildi.
2015 Nisan ayında, 1 adet ekskavatör ve 2 adet greyderin de hizmete sunulacağını belirten Vali Tapsız, ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe yoluyla 4 adet çöp toplama aracı ile 200 adet konteynerin de aynı dönemde teslim alınmasının planlandığını belirtti.
Böylece gelecek araçlarla birlikte İl Özel İdaresi kaynaklarından 2 milyon 500 bin TL’lik araç alımının gerçekleştirilmiş olacağını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe ile temin edilecek çöp toplama araçları ile konteynerlerin bu tutara dahil olmadığını söyleyen Vali Tapsız, İl Özel İdare personeline, hizmet için seferber edilen tüm imkanların, hiçbir mazeret üretmeden vatandaşa sunulmasını özellikle istediğini ve bu konuda aksaklığa meydan verilmemesi hususlarına dikkat çekerek, “İl Özel İdaresinin görev yürüttüğü atölye, şantiye ve birimleri sık sık ziyaret ederek yürütülen faaliyetler ile ekiplerin çalışmalarının takipçisi olacağız. Yeni alınan araçlar Kilisli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Vali Yardımcısı Ulaş Akhan ise, “Vali Süleyman Tapsız’ın talimatlarınız doğrultusunda, Valiliğimiz koordinesinde Altın Hilal Hareketi Derneği ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından yapılan ortak proje ile sınır ötesinde Suriye içerisinde bulunan kampların temizlik işlerinde kullanılmak üzere 1 adet çöp kamyonu satın alınarak hizmete sunduk” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!