MHP’liler, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

MHP’liler, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2015 15:26

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) KİLİS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DR. MUSTAFA YÜN VE MEHMET EMİN ERTUĞRUL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili adayları Dr. Mustafa Yün ve Mehmet Emin Ertuğrul basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Doğanhan restorantta gerçekleştirilen yemekli toplantıya MHP İl Başkanı Arif Amoca ve MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Ali Beyazcıncık ile basın mensupları katıldı.
MHP Kilis Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Yün, siyasi hayatına ilk adım attığı Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve her gittiği yerde kendisini sevgi ile karşılayan Kilis halkına teşekkür ederek, “7 Haziran seçimlerine kadar Kilis halkımıza ulaşıp hazırlanmakta olan seçim bildirgemizi ve projelerimizi ifade etmeye çalışacağız. Burada basın mensuplarına gerçekten büyük görev düşmektedir. Bizlerin konuşmalarını olduğu gibi kamuoyuna aktarıp, akabinde mutlak suretle bizleri eleştirip veya onure etmeli, kısaca sorgulamalısınız. Bu süreçte mutlaka her parti adayı vaatlerde bulunacak ve projelerinden bahsedecek. Siz basın mensupları, çalışmaları konuşmaları aktardığınız gibi, bu projelerinde kaynağını da sormanız gerekir. Altı doldurulmamış göze kulağa hoş gelen projelerin yapılabilme olasılığının önemli şartı kaynağının açıklanmasıdır. Kilis halkının desteği ile seçimden zaferler çıktığımız takdirde, Allah’ın izni ile çıktığımız bu yolda, bizlere güvenen tüm partililerimize mahcup olmadan 8 Haziran sabahı zaferle uyanacağız inşallah" dedi.
MHP Kilis Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ertuğrul, yaptığı konuşmada, 7 haziran’da 7 şiddetinde deprem oluşturacağını ifade ederek, “Genel merkezimin ve teşkilatlarımızın taktiriyle sıralamaları yapıldı. Biz, bu işlerde mevkiler ve makamlar için siyaset yapmadığımızı her defasında söyledik. Bu hamurun temelinde makam, mevki siyaseti değil, vatan siyaseti olduğu için bu davanın kara toprağın bağrında verdiği 5 bin tane şehidi var. Bu 5 bin şehidin hiçbir tanesi bu mücadeleyi verirken, milletvekilliği, belediye başkanlığı adaylığı için kara toprağın bağrına girmedi. Biz, onların bıraktığı yoldan devam etmek için yerimiz, sıramız ne olursa olsun dedik, Allah nasip ederse 7 Haziran’da biz, MHP olarak kalemizin rövanşını alacağız. Memleketimizin dört bir köşesinde köy köy, ilçe ilçe, bu mücadeleyi kol kola bütün teşkilatlarımızla birlikte inşallah 7 Haziran akşamı zaferimizi ilan edeceğiz” diye konuştu.
Ertuğrul, şöyle konuştu:
“Bu memlekette çok köklü kayalar, 7 şiddetindeki depremde yerle bir olmuştur. Bu, 7 şiddetindeki deprem, 7 Haziran’da inşallah olacaktır”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!