Başkan Kara, İlk İftarını Çadırda Açtı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kara, İlk İftarını Çadırda Açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2015 11:52

KİLİS BELEDİYESİ HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA İFTAR ÇADIRINI FAKİR VATANDAŞLAR İÇİN AÇTI.

Kilis Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırını fakir vatandaşlar için açtı.
Belediye Başkanı Hasan Kara eşi Gülsen Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, Mehmet Ali Eryılmaz, Mehmet Akif Yavuzlu, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri ile birlikte ilk iftarını çadırda açtı. Musalla bölgesinde Kilisli vatandaşlar ve Suriyeli misafirler için açılan İftar çadırında yüzlerce vatandaş iftar açtı.
Başkan Kara, iftar öncesi Şörahbil Camii yanında Çeçen Kafkas Derneği’nin katkılarıyla organize edilen yemek dağıtımına katıldı.
Çeçenistan’dan gelen misafirlerle birlikte kendi elleriyle gelen vatandaşlara yemek dağıtan Başkan Kara, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmenin görevleri olduğunu ve bundan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Kara ailesi ile birlikte Ramazanın ilk iftarını Musalla Parkına kurulan İftar Çadırında açtı.
Her vatandaş gibi sıraya girerek yemeğini alan Başkan Kara, Ramazan ayının bereketle dolu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Biz bugün evimizde de iftar yapabilirdik. Ama evimizde her zaman iftarımızı açabilirdik. Biz buraya gelen insanlarımızla aynı duyguyu paylaşıp, heyecanlarına ortak olmaya çalıştık. İnşallah olmuşuzdur. Burada bir ay boyunca iftar yemeğimiz verilmeye devam edecek. Karataş bölgesinde de yemek dağıtım işi de Ramazan boyunca devam edecek. Tüm vatandaşlarımıza bereket dolu bir Ramazan diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!