7 Aralık öğrencileri ödüllerle döndü

Güncelleme Tarihi:

7 Aralık öğrencileri ödüllerle döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:16

7 Aralık öğrencileri ödüllerle döndü

Haberin Devamı

Songül ALTIAYLIK/KİLİS, (DHA)- KİLİS 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası’ndan ödüllerle döndüler.



Yakaladıkları başarıyı paylaşmak için Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç’i ziyaret eden öğrenciler, bu başarının elde edilmesindeki desteğinden dolayı teşekkür etti.



Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasına Aşçılık Programı öğrencileri 3 ayrı kategoride katılım göstererek her kategoride ayrı bir başarı elde ettiler. Aşçılar yarışmasında öğrencilere Aşçılık Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Melda Harbalıoğlu ile Öğr. Gör. Fethullah Yıldız da eşlik etti.



Üniversiteler Ana Yemek kategorisinde Ergin Terzi, Antep Fıstıklı Bonfile Sarma yemeğiyle bronz madalya kazanırken, Üniversiteler Ana Yemek kategorisinde Arife Semiz, Zahterli Pırasa Yatağında Tempura But yemeğiyle gümüş madalya elde etti.



En İyi Üniversite Ekip Yarışması kategorisinde ise Şule Onur, Mehmet Şerif Parlak, Hatice Elif Doğan ve Ceylan Demir Kilis’in yöresel yemek ve tatlılardan oluşan Lebeniye, Teşrübe ve Cennet Çamuru sunumuyla üçüncülük kupası ve bronz madalyaya layık görüldüler. Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Çınar da öğrencilerin meslekleri ile ilgili yarışmalara katılmaları ve kariyerleri ile ilgili konularda uzmanlarından bilgi almaları konusunda bu tür yarışmaların çok faydalı olduğunu belirtti.



Ziyaretin sonunda Aşçılık Bölümü öğrencileri Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç’le toplu fotoğraf çektirdiler.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!