Yaz Mevsimin Gelmesi Güneş Gözlüklerine Olan İlgiyi Arttırdı

Güncelleme Tarihi:

Yaz Mevsimin Gelmesi Güneş Gözlüklerine Olan İlgiyi Arttırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2015 09:19

Kayseri’de güneş gözlüğü satışı yapan Mehmet Dinçel, yaz mevsiminin gelmesiyle güneş gözlüklerine olan ilginin arttığını söyledi.
Millet Caddesinde güneş gözlüğü satışı yapan Mehmet Dinçel, yaz mevsiminin gelmesiyle işlerinin arttığını belirterek, güneş gözlüğü alacak vatandaşlara uyarılarda bulundu. Dinçel, “Piyasamızda Uzakdoğu ve Çin malı dediğimiz kalitesiz gözlükler bulunmaktadır. Önceden bunları imitasyon olarak Çin’den geliyor ve 20-30 TL’ye piyasada satılıyordu. Müşteri bunun da Çin malı olduğunu biliyordu. Şimdi İnternet ortamında bu satışlarda normal piyasa değeri 300 TL olan gözlüğü, 30 TL değerinde alıp 200 liraya satıyor ve bunu müşteride orijinal zannediyordu. Fiyatları kıyasladığı zaman mağazada 300 TL, İnternette 200 TL olduğunu görünce bunu orijinal diye alıyor. Oysa bunlar kalitesiz Çin malı olan güneş gözlüklerinin birebir aynısının yaptırılıp piyasaya sürülmesi ve fiyatı yüksek tutulup orijinal havası veriliyor. Vatandaşlar gözlük alırken sağlıkları açısından bunlara çok dikkat etmeleri lazım” diye konuştu.
Dinçel ayrıca, “Bizdeki camlar UV ve Polarize camlardır. Piyasadaki camlar güneş ışınlarını geçirmektedir. Güneş ışınlarını geçirir ve herhangi bir süzme özelliği yoktur. Buda göze tesir ettiği için gözün retinası ve irisine zarar vermektedir. Garanti belgeleriyle beraber orijinal bir malın alınması gerekmektedir. Sezon olarak güneş sezonumuz başladı. Satışlarımız da bize yetiyor. Fiyatlar 90 TL den başlar 250 TL’ye kadar değişir cam kalitesine göre. Şu anda kampanyalarımız mevcuttur. Satışlarımız da Allah’a şükür iyi gidiyor” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!