Ünsal’dan KTO Başkanı Hiçyılmaz’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ünsal’dan KTO Başkanı Hiçyılmaz’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 13:51

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BÜLENT ÜNSAL, KAYSERİ TİCARET ODASI (KTO) BAŞKANI MAHMUT HİÇYILMAZ'I ZİYARET ETTİ.

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, "Esnaflar, sanayiciler ve ticaret yapanların sıkıntılarını çok iyi biliyorum çünkü bu sıkıntıları kendim de yaşıyorum. AK Parti hükümeti 13 yıl içerisinde gerçekten çok güzel çalışmalar ortaya koydu fakat ticaretle ilgili alanda bir takım sıkıtılar vardır. Özellikle kentsel yapıyla ilgili olan uygulamalardan sonra dolandırıcılık daha çok arttı. Geçmiş dönemde il başkan yardımcısı olarak siyaset içerisinde olduğum zamanlarda ticaretle ilgili olarak birçok arkadaş bana gelmiştir. Mecliste olursak bu gibi durumları tespit etmek için takipçisi olacağız. Geçmişte yaşadığımız askeri vesayetler, 10 yılda bir yapılan darbeler, arkasından hukuk ve vesayet üzerinde yapılan oyunlar, Ergenekon Davaları ve Aralık ayında yaşanan operasyonlarda da paralele bir örgüt ortaya çıktı. Dolayısıyla bu süreçte dünyanın Türkiye üzerinde emelleri vardır" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise, "Siz şuanda bir demokrasi mücadelesi içerisindesiniz. Bu mücadelenin zaten yapılması gerekir ve bu mücadelenin neticesinde hayırlı bir sona erişmenizi diliyorum. Kayseri denilince akla ticaret, ticaret denilince de akla Kayseri geliyor. Bu bakımdan Kayseri Ticaret Odasının Kayseri’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmasından dolayı çokta önemli bir yeri vardır. Tabi zaman zaman üyelerimizin sıkıntıları olmaktadır" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!