Uluslararası Tiyatro Festivali'ne ödül

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Tiyatro Festivaline ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 17:51

- Anadolu Tiyatro Ödülleri Seçici Kurulu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tiyatro Festivaline ödül verdi

Haberin Devamı

KAYSERİ (AA) - Anadolu Tiyatro Ödülleri Seçici Kurulu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tiyatro Festivaline ödül verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Anadolu Tiyatro Ödülleri kapsamında, yıl boyunca sergilenen tüm tiyatro hareketlerini takip eden seçici kurul, değerlendirmesini yaparak en etkili eserleri ödüllendirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye'sinin düzenlediği Uluslararası Tiyatro Festivali'ni "Tiyatro Adına Yapılan Örnek Bir Çalışma" olarak değerlendiren kurul üyeleri, festivali ödüle layık buldu. Ödülü, İstanbul'da gerçekleştirilen törende Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan aldı.

Durukan, kültür ve sanat camiasına Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültürel anlamda yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak 9 yıl önce gençleri kültür sanat platformunda buluşturmak, amatörce tiyatro faaliyetleri ile uğraşan gençlere katkı sağlamak ve yeni bir pencere açmak için festival başlattıklarını ifade eden Durukan, "2015 yılında festivalimizin onuncusunu gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar binlerce gencimiz sahneye çıktı ve koltuklarda onbinlerce genç onları izledi. Bu ödül bizlere güç verecek. İnşallah bu güçle festivalimizi daha da geliştirerek ve büyüterek devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!