Tomarza'da, ortaokul öğrencileri İngilizce dergi çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Tomarzada, ortaokul öğrencileri İngilizce dergi çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2018 11:51

Tomarza'da, ortaokul öğrencileri İngilizce dergi çıkardı

Haberin Devamı

Murat GÜRBÜZLER/TOMARZA (Kayseri), (DHA) -TOMARZA  Şehit Jandarma Üsteğmen Efkan Cengiz Ortaokulu öğrencileri,  İngilizce öğrenimi konusunda farkındalık yaratmak  ve kişisel gelişimi desteklemek amacıyla 'Carpe Diem' İsimli ingilizce  dergi çıkarttı.

Tomarza ilçesinde bir grup öğrenci tarafından İngilizce dergi çıkarıldı.İlçede bulunan Şehit Jandarma Üsteğmen Efkan Cengiz Ortaokulu  İngilizce kulübü öğrencileri tarafından çıkarılan dergi yayına sunuldu. Okul Müdürü Burak Yıldız, İngilizce öğretmeni Ebru Telkenaroğlu, Müdür Yardımcısı Onu Han Fırtına ve öğrenciler hazırladıkları  dergiyi Tomarza Cumhuriyet Savcısı Kadir Coşar, İlçe Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Fahrettin Işık’ı makamlarında ziyaret ederek hediye etti. Kaymakam Balkanlıoğlu ve Başkan Şık'da, öğrencilere teşekkür ederek, eğitim için her zaman  yanlarında olduklarını ve destek olacaklarını ifade etti.

İngilizcenin öğrenilmesini teşvik amacıyla böyle bir yaptıklarını  belirten Müdür Burak Yıldız" Amacımız Türkçe ve İngilizce'yi doğru yer ve zamanda, doğru şekilde kullanmaktır. İngilizce öğrenmeyi bir amaç değil, bir araç olarak görüyoruz. Bu dili öğrenmenin öğrencilerimize çok önemli kazancı olacaktır. Derginin çıkarılmasında öncelikli olarak okulumuz İngilizce öğretmeni Ebru Telkenaroğlu ve Okul Müdür yardımcımız Onur Han Fırtına dergimizi hazırlayan yayın ekibi öğrencileri görev alarak tamamladılar ve zaman içerisinde yeni bölümler oluşturmayı da düşünüyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!