Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz’dan KGC’ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz’dan KGC’ye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 15:37

Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz’dan KGC’ye ziyaret

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ (DHA) – KAYSERİ Ticaret Odası (KTO)  Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 13 Mayıs’ta yapılan genel kurulda yeniden başkanlık görevineseçilen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

Ziyarette konuşan Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz, gazeteciliğin önemli ve kutsal bir görev olduğunu belirterek, “ Haberin kutsal yorumun hür olduğunu biliyorum. Doğru haberin sizler tarafından veriliyor olmasından mutluluk duyuyorum, ancak bazen haberlerin veriliş tarzında sıkıntılar yaşanıyor, bununla ilgili de cemiyetin önlem alması gerektiğini düşünüyorum dedi. Hiçyılmaz ayrıca Ticaret Odası ile ilgili çıkan her haberi de saygı ile karşıladıklarını, mutlaka eleştirilerin olması gerektiği belirtti.
10,5 olarak açıklanan İşsizlik rakamları ile ilgili de görüşlerini açıklayan Başkan Hiçyılmaz; "Türkiye'nin istihdam konusunda sıkıntıları var. İş hayatının da belli başlı sıkıntıları var. Zaten o sıkıntıların neticesinde işsizlik rakamlarında düşmeler ve çıkmalar oluyor. Bundan sonra ki süreçte hükümetin almış olduğu tedbirlerin geri dönüşü mutlaka olacaktır diye düşünüyorum. İstihdam konusunda tedbirler var. Ticaretin daha kolaylaştırılması bakımından yapılan anlaşmalar söz konusu. Bunlar yapıldıkça iş hayatında canlanma olmasını ümit ediyoruz. Bu canlanma ile birlikte istihdamın daha da artmasını dolayısıyla işsizliğin daha da düşmesini bundan sonra ki süreçte bekliyoruz" diye konuştu.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da ziyarette duyduğumu memnuniyeti dile getirerek, "Genel kurulumuz da bize ev sahipliği yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir şekilde biten bir genel kurulumuz oldu. Söylediğiniz temenninizi bundan sonra dikkate alacağımızı düşünüyorum " dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!