TED Kayseri koleji 3. Ulusal gençlik forumu başladı

Güncelleme Tarihi:

TED Kayseri koleji 3. Ulusal gençlik forumu başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2016 13:16

TED Kayseri koleji 3. Ulusal gençlik forumu başladı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) – TED Kayseri koleji tarafından düzenlenen TED Kayseri Koleji Ulusal 3. Gençlik Forumu başladı. Farklı kentlerden gelen TED koleji öğrencileri ülke sorunlarını tartışacak.

TED Kayseri Koleji Ulusal 3. Gençlik Forumu okul konferans salonunda yapıldı. TED İstanbul, Mersin, Hatay, Samsun, Alanya, Üsküdar Amerikan Lisesi, Kayseri Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, Özel Uğur Maltepe Anadolu Lisesi, Özel Tarsus Amerikan Lisesi, Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi, Manisa Sosyal Bilimler Lisesi ve Özel Enka Okulları öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen konferansta öğrenciler, ülke sorunlarını parlamento ciddiyetinde tartışacaklardır.

Program öncesi konuşan TED Kayseri Koleji Genel Müdürü Arif Sırrı Şirin “ Yüce Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimize karşı 15 Temmuz’da yapılan alçakça saldırıdan sonra, Cumhuriyetimize, demokrasimize ve milletimizin temel değerlerine bağlı nesiller yetiştirmenin önemi bir kez daha ortaya konulmuş ve anlaşılmıştır. Siz gençler bu formda; karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde, farklılıkları zenginlik görerek, takım olma, sinerji oluşturma, analiz ve sentez yapabilme, ortak akıl oluşturma gibi becerilerinizi geliştirirken; birbirinizi tanımanız, kuracağınız dostluklar, eğlenirken öğrendikleriniz en büyük kazancınız olacaktır. Tartışacağınız konulara, getireceğiniz çözüm önerilerinizle ülkemize en yararlı hizmeti yapacağınız inancıyla toplantının hayırlı olmasını gönülden diliyorum.’’ dedi.

Konuşmaların ardından konferansın onur konuğu olarak açılış programımıza katılan, Bilgi Üniversitesinde Medya İşletmeciliği ve Televizyon Kariyerleri dersi veren Sedat ÖRSEL, konferans katılımcılarına ’’Okul için değil, hayat için öğrenmeliyiz. ’’ konulu bir sunumda bulundu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!