Tabip Odası resim yarışması sonuçlandı

Güncelleme Tarihi:

Tabip Odası resim yarışması sonuçlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 10:10

Tabip Odası resim yarışması sonuçlandı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasında kazananlar belli oldu.
'İnsan ve Sağlık’ konulu resim yarışmasına katılan eserler arasında dereceye girenler için Galeri Mosa’da ödül töreni düzenlendi. Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per, ''Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Galeri Mosa ile ortak düzenlediğimiz yarışmamıza büyük ilgi gösterildi. Seçici kurul birbirinden güzel eserler arasında seçim yapmakta zorlandı. Kazanan katılımcıları tebrik ediyorum" dedi.
Ödül töreninde Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Gökçe ve Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Erhan Biçer ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Adnan Öztürk dereceye girenlere ödüllerini verdi. Yarışmada 'Su/Hayat' konulu eseriyle Yasemin Çınar birinci oldu ve 2 bin TL ile ödüllendirildi. 'Sağlıklı bir yaşam' eseriyle Burak Erim ikinciliği ve bin 500 TL para ödülünü aldı.
Yarışmada 'Arınma' konulu eseriyle Derya Abana ise üçüncülüğü elde ederek bin TL ile ödüllendirildi. Murat Duyku, Volkan Lafçı ve Dilan Ay'ın eserleri de mansiyona değer görüldü ve 500’er TL ödül aldı.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!