Onursal Başkan’dan Yeni Sezon Öncesi Moral Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Onursal Başkan’dan Yeni Sezon Öncesi Moral Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 14:53

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,bu hafta Boluspor karşılaşması ile başlayacak olan 2015-2016 sezonu öncesinde Kayseri Erciyesspor teknik heyet ve futbolcularına moral ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.
Bu sezon şehrimizi PTT 1. Liginde temsil edecek olan Kayseri Erciyesspor’da bugünkü yapılan antrenmanın konuğu Kulüp Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç oldu. Başkan Büyükkılıç’ı tesislerde teknik direktör Alaattin Demirözü karşıladı.
Futbolcuların sabah yaptığı antrenmanı izleyen ve teknik direktör Alaattin Demirözü ile takımın son durumu hakkında sohbet eden Başkan Büyükkılıç, antrenman sonrası antrenörler ve futbolcularla tek tek tokalaşarak başarılar diledi.
Kayseri Erciyesspor’un her zaman centilmenliği ile kamuoyunda yer bulduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, “Öncelikle yeni teknik direktörümüz Alaattin Demirözü ve ekibine hayırlı olsun diyorum. Hocamız her zaman takdir ettiğimiz şehrimizin bu konuda yetiştirdiği en değerli teknik adamlardan birisidir. Kendisine ve ekibine bu uzun maratonda başarılar diliyorum. 2015-2016 sezonunda inanıyorum ki Kayseri Erciyessporumuz zirveye oynayan bir takım olacak ve sezon sonunda yeniden Süper Lig’de kendine yer bulacaktır.”dedi.
Teknik direktör Alaattin Demirözü’de yaptığı açıklamada “Başkanımızın bu ziyareti bize güç ve moral vermiştir. Takım olarak çok iyi bir atmosfer yakaladık. Cuma günü kendi evimizde oynayacağımız ligin ilk karşılaşması olan Boluspor maçında taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Lige galibiyetle başlamak en büyük hedefimiz”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!