Okul birincisine belediye başkanından iş teklifi

Güncelleme Tarihi:

Okul birincisine belediye başkanından iş teklifi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 15:50

Okul birincisine belediye başkanından iş teklifi

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında 3 bölümden toplam 125 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet töreninde okul birincisi olan öğrenciye belediye başkanı iş teklifinde bulundu.

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Melikgazi İlçe Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, öğrenciler ve velileri katıldı. konuşan Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Aslantaş,  “Sizleri bugüne kadar maddi ve manevi destekleyen ve bundan sonrada desteklemeye devam edecek olan ailelerinize karşı vefalı olunuz. Eğitim hayatınız boyunca tecrübe ve bilgilerini aktaran hocalarınız karşı vefalı olunuz. Vatanınıza, analarınıza vefalı bireyler olunuz” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan ise konuşmasında bu yıl 5 binin üzerinde mezun verdiklerini belirterek, " Bizim medeniyetimizin merkezinde insan vardır. Ve her zaman için şahsi çıkarlar ön planda olmamıştır. Bizlerin sizlerden beklentisi, insanlığa hizmet ettiğinizi unutmadan hareket etmenizdir. Şahsi çıkar kaygısından uzak, birbirinin kopyası olan projelerden kurtulup, bizim değerlerimize özgün olacak eserleri ülkemize kazandırmanızı istiyoruz. Erciyes Üniversitesi bütün sıralamalarda Türkiye’de ilk onda. Dünyada ise alt yüz ile sekiz yüz arasındadır. Şehir Planlamacılığı ve Mimarlık bölümlerinde ise daha üstlerdeyiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi. Bu sırada Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kürsüye gelerek, Mimarlık bölümü ve fakülte birincisi Okan Şimşek’e, Belediyede iş teklifinde bulundu. Mezun öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatmasının ardından tören son buldu.

 FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!