Mobil beyaz masa ve kent timi tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Mobil beyaz masa ve kent timi tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 12:42

Mobil beyaz masa ve kent timi tanıtıldı

Haberin Devamı

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Mobil Beyaz Masa ve Kent Timi vatandaşlara tanıtıldı. Mobil beyaz masada vatandaşların ilk şikayetini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik dinledi.
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri 2'inci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı  Hv. Plt. Tuggeneral Ercan Teke, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Programda açılış konuşması yapan Başkan Çelik, belediye olarak yeni bir hizmet birimini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bugün 2 hizmet biriminin tanıtıldığını söyleyen Teke, "Yaptığımız ve yapacağımız yatırımların tamamı halkımızın çok daha konforlu bir şehirde huzurlu bir şekilde yaşaması içindir. Amacımızda, hedefimizde budur. Bu hedefe ulaşmak için iki konunun özellikle önemli olduğunu biliyoruz. Birincisi tabi ki her daim halkımızı dinlemek ve sizlerin taleplerine kulak vermek. İkincisi da iletmiş olduğunuz talepleri en kısa sürede karşılamak. Bu amaçla göreve geldiğimiz ilk günden bugüne farklı uygulamalarla mümkün olduğunca hemşerilerimizi dinlemeye çalıştım. Vatandaşlarımızın bizden beklentilerini öğrenmek için sürekli anketler yaptırdık, yaptırmaya da devam ediyoruz. Yuvarlak masa toplantıları ile toplumun tüm kesim temsilcileri ile bir araya gelerek şehrimizle ilgili görüşlerini alıyoruz. Yine şehrin çeşitli bölgelerinde toplantılar yaparak halkımızı dinliyoruz" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmanın ardından Mobil Beyaz Masa ve Kent Timi vatandaşlara tanıtıldı. Mobil beyaz masada vatandaşların ilk şikayetini Başkan Mustafa Çelik dinledi. Vatandaşlar mobil beyaz masaya şikayet ve isteklerini söylemek için sıraya girdi. Mobil Beyaz Masa ve Kent Timi şehrin çeşitli bölgelerini gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!