Milli güreşçiye Kayseri Şeker iştiraklerinden de destek

Güncelleme Tarihi:

Milli güreşçiye Kayseri Şeker iştiraklerinden  de destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 15:50

Milli güreşçiye Kayseri Şeker iştiraklerinden de destek

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) -  U23 Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonasında  75 kiloda Dünya şampiyonu olan Kayseri Şeker Spor Milli Güreşçisi Fatih Cengiz, Kayseri Şekerspor ile yaptığı sözleşme süresini uzatarak 2020 olimpiyatlarına Türk Milli takımında  Şekerspor lisansı ile katılmayı hedeflediğini açıkladı
 Şekersporlu Milli güreşçi Fatih Cengiz’e  Şeker Fabrikasının iştirakleri olan Pandoğa, Panpet, Panpa, Pankent ve Lidaş şirketlerinden de ödül geldi. Şirketler adına verilen ödül, Kayseri Pancar Kooperatifi ,  Şeker Fabrikası ve bağlı iştiraklerin yetkililerinin de katıldığı toplantıda Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından  verildi.takdim edildi. Ödül töreni sonrasında ise Milli güreşçinin sözleşmesini uzatan protokol imzalandı.  Kulüp Onursal Başkanı  Hüseyin Akay, Milli güreşçiyi elde ettiği başarılardan dolayı tebrik etti ve 2020 olimpiyatlarına da Kayseri Şekerspor lisansı ile girmesini sağlayacak olan protokolü imzalamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Başkan Akay " Bu gelişmeler, hep beraber verdiğimiz ortaklaşa kararların sonucunda ortaya çıkıyor. Ben öncelikle Yönetim Kurulu arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şirketlerimize onlarında göstermiş oldukları destekten dolayı hem Yönetim Kuruluna hem de Şirket Müdürlerine özellikle teşekkür ediyorum. Fatih bizim yıllardır bünyemizde bulunan kardeşimiz. En son Polonya’daki Dünya Şampiyonası’nda U23’ler arasında 75 kiloda Türk Milli takımında yer aldı ve Dünya Şampiyonu oldu. Tabi iş sadece bununla kalmadı. Aynı zamanda özellikle Uluslararası müsabakalarında göstermiş olduğu diğer başarılarla beraber değerlendirildiğinde Dünya Güreş Birliği UWW tarafından 2017 kurallarına göre en iyi ilk 5 sıralamasında Dünya Güreş Birliği tarafından Dünyada ki ilk beş güreşçi arasında sıralanması ülkemiz adına bizleri mutlu etmiştir" dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!