Milletvekili Nergis ve Özhaseki, Birleşik Kafkas Derneği'ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Nergis ve Özhaseki, Birleşik Kafkas Derneğini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 12:29

Milletvekili Nergis ve Özhaseki, Birleşik Kafkas Derneği'ni ziyaret etti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki ile birlikte 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi Birleşik Kafkasya Derneğini ziyaret ederek, hem yeni anaysa değişikliği hakkında bilgiler verdi hem de vatandaşlardan ‘Evet’ sözü aldı.
Milletvekili Nergis, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, “Türkiye’de ilk defa bu kadar sivil, bu kadar kapsamlı sivil bir anayasa çalışması gündemde. Türkiye’de daha önce 1921’de 1924’te ve 1961’de yapılmış anayasallar vardı şu anda da hali hazırda devam eden 1982 anayasası var. Tabi olduğumuz, uyduğumuz 1982 anayasası, darbe mahsulü bir anayasadır. 1982’den, ihtilal olduktan sonra hazırlanmış bir anayasa. Askeri zihniyetle hazırlanmış ve vesayet dönemi ürünü bir anaysa. Aslında anayasa değişikliği gündemimize yeni gelmedi. Bu uzun süredir devam eden ve bütün siyasi partilerin programında olan gereklilik arz eden bir durum” dedi.
Konuşmanın ardından, Milletvekili Nergis ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Nergis ve Özhaseki, programın sonunda ise 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi vatandaşlardan ‘Evet’ sözü aldı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!