KTO Başkanı Hiçyılmaz: Türkiye'nin terörle mücadelesi, kararlılıkla devam edecek

Güncelleme Tarihi:

KTO Başkanı Hiçyılmaz: Türkiyenin terörle mücadelesi, kararlılıkla devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 13:03

KTO Başkanı Hiçyılmaz: Türkiye'nin terörle mücadelesi, kararlılıkla devam edecek

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Hakkari Şemdinli’de gerçekleşen ve 15 şehidin verildiği terör saldırısını kınadı. Hiçyılmaz, ''Türkiye’nin bölücü terör örgütleriyle mücadelesi kararlılıkla devam edecektir'' dedi.
KTO Başkanı Hiçyılmaz, PKK’lı teröristler tarafından Şemdinli’deki Durak Karakolu'na yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıyla ilgili yayımladığı yazılı mesajında, “Şemdinli’de fedakârca görev yapan güvenlik güçlerimize karşı düzenlenen hain terör saldırısını lanetliyorum” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne kast eden saldırıyı kınayan Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

''Vatan savunması uğruna şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Sivil, asker, polis, çocuk, kadın, yaşlı demeden canice, alçakça ve hayasızca hainlik peşinde koşan teröristler bilsin ki bombalarla, kurşunlarla bu milletin başını eğdiremeyecekler, devletin istikbal ve istiklaline engel olamayacaklardır. Türkiye’nin bölücü terör örgütleriyle mücadelesi kararlılıkla devam edecektir.''

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!