KAYSO'da 2018 istidam teşvikleri toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

KAYSOda 2018 istidam teşvikleri toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2018 14:21

KAYSO'da 2018 istidam teşvikleri toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) ile İŞKUR ortaklığında üyelere yönelik “2018 Yılı Yeni İstihdam Teşvikleri” konulu toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Gümüşçü, geçen yıl başlatılan ve bu senede devam eden istihdam seferberliğinin amacına ulaşması için Kayserili sanayiciler olarak var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. Geçen yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen istihdam teşvik program ile Türkiye genelinde hedeflenen 1 milyon artı istihdamın 1,5 milyon civarında gerçekleştiğini hatırlatan Gümüşçü, “Sağlanan bu istihdam aynı zamanda Türkiye’nin büyüme oranına da ciddi manada katkı sağlamıştır. Bizde Kayseri olarak istihdam seferberliği kapsamında 20 bin civarında yeni istihdam sağlayarak Türkiye’de istihdam artışında 10. il olduk. Bu artışa katkı sağlayan tüm sanayicilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ayşe Ak ise, milli istihdam seferberliğinin başta işverenler ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden gerekli desteği aldığını belirterek, bu destekler sayesinde ülke tarihinin en yüksek istihdam rekorunun kırıldığını söyledi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!