Kayserispor'da Gaziantepspor maçı hazırlıklığı

Güncelleme Tarihi:

Kayserisporda Gaziantepspor maçı hazırlıklığı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 17:56

Kayserispor'da Gaziantepspor maçı hazırlıklığı

Haberin Devamı

İlyas KAPLAN / KAYSERİ (DHA) – Kayserispor sezonun 8’inci haftasında, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor hazırlıklarına başladı.
Beşiktaş ile evinde oynadığı maçı kaybeden Kaysersipor, Gaziantepspor hazırlıklarına Kadir Has Tesislerinde başladı. Günü tek idman yaparak geçiren sarı krırmızılı oyuncular,  topla yürüme ve şut çalışması yaptı. Antrenman öncesi konuşma yapan Kayserispor teknik direktörü Hakan Kutlu, şunları söyledi:
"İlk 7 haftada 7-8 puan hedefledik. Ancak fikstür bakımından zor maçlar oynadık. Beşiktaş, Fenerbehçe ve Galatasaray ile karşılaştık. Tabii ki büyük takımlara karşı oynamak zor. Ancak, elimizden geleni yaptık. Mücadele bakımından takımımdan memnunum. 7-8 hafta sonrasında oynayacağımız takımlar bize denk takımlar olacak. Bu takımlar karşısında da istediğimiz galibiyetleri elde edebileceğimize inanıyoruz. Deplasmanda karşılaşacağımız Gaziantepspor’u yenerek şehrimize üç puanla dönmek istiyoruz."
Sarı kırmızılılarda Beşiktaş maçında sakatlanarak oyundan alınan Kubilay Sönmez’in Gaziantepspor maçında oynayabileceği, kaleci Ali Ahamada’nın ise saatlalığının geçmediği , açıklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!