Kayseri'de protokolden Kurban Bayramı mesajları

Güncelleme Tarihi:

Kayseride protokolden Kurban Bayramı mesajları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 14:04

Kayseri'de protokolden Kurban Bayramı mesajları

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı  mesajda, bayramların ihtiyaç sahiplerini sevindirmek için bir fırsat olduğunu belirtirken, "Bunu böyle anlamalı, böyle kabul etmeliyiz" dedi.
Vali Kamçı, bu bayramda da bu ruhu göstererek, herkesin birbirne her zamankinden daha sıkı sarılacağına, kaygın ve sıkıntıların geri plana itileceğine inandığını belirtirken, "İnanıyorum ki; Sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz. Kurban Bayramı vesilesiyle yardımlaşmanın öneminin bilincinde olan, birçok alanda gerçekleştirdikleri yardımlarla bütün Türkiye’ye örnek teşkil eden Kayseri halkına bir kez daha teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor; sevdikleriyle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini diliyorum" ifadelerini kullandı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, mesajında Kayseri’nin huzur kenti olduğunu vurgulayarak, böyle bir kentte Kurban Bayramını karşılamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Çelik, “İnşallah rabbim kazasız belasız nice bayramlara hepimizi eriştirsin. Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, mesajında şöyle dedi:
"Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis, niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır. Bu vesileyle vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyorum."
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da,  bayramı huzur ve beraberlik içinde geçirmeyi diledi. Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, şu ifadeleri kullandı:
"Toplum olarak millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bir Kurban Bayramını daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramların yarattığı manevi hava sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım etmenin, sevinçleri paylaştığımız gibi acıları da paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin, milletimizin ve esnaf sanatkarlarımızın, mübarek Kurban Bayramlarını kutluyorum."
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci ise, bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma arzularının tazelendiğini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!