Kayseri Şeker'den, Bakan Bozdağ'a 15 Temmuz tablosu

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Şekerden, Bakan Bozdağa 15 Temmuz tablosu
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2017 11:59

Kayseri Şeker'den, Bakan Bozdağ'a 15 Temmuz tablosu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Şeker Fabrikası tarafından hazırlanan '15 Temmuz Zaferi Tablosu', Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a hediye edildi.
Kayseri Şeker tarafından Boğazlıyan Şeker Fabrikası'nda düzenlenen çiftçi eğitim seminerine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Türkiye büyük bir felaketten kurtuldu. Yanı başımızda Suriye ve Irak'ta devam eden savaş, Türkiye'nin içindeki terör, başka güçlerin Türkiye üzerindeki planları, bu coğrafyada bizim daima güçlü daima refah içerisinde olmamızı zorunlu kılıyor. Güçlü olmamız için istikrar şart, güçlü iktidar şart. Güçlü olmamız için Türkiye'nin sisteminin saat gibi işleyen sağlıklı bir hükümet sistemi olması şart" dedi.
Bakan Bozdağ'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Bozdağ'a işçilerin bir hediyesi olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 15 Temmuz gecesi başlatılan ihanet girişimine ilişkin olarak (Bunlar gelip geçicidir ama siz kalıcısınız. El ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz. Bunlara haddini en kısa zamanda inşallah bildireceğiz. Herkesi, şehirlerinin meydanlarına davet ediyorum, havalimanlarına davet ediyorum) sözleri ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece mecliste yaptığı tarihi konuşmada, 'Meclis kapanmamalı, yapacağımız şey burada ölmektir' dediği anları konu alan 'Yüzyılın ihaneti, Yüzyılın zaferi 15 Temmuz' tablosu, Başkan Akay tarafından, Adalet Bakanı Bozdağ’a takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!