Kayseri Şeker’den anlamlı bağış

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Şeker’den anlamlı bağış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 09:37

Kayseri Şeker’den anlamlı bağış

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) – KAYSERİ Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Türkiye Diyanet Vakfına Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Arakan’lı Müslümanlar için 185 Bin TL yardım bağışında bulundu.

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay İl Müftülüğüne yaptığı ziyarette yönetim kurulu üyeleri, çalışanlar ve çiftçiler adına, Arakan’da zulüm gören Müslümanlara ulaştırılmak üzere topladıkları 185 bin TL değerindeki nakdi yardım çekini, aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şube Başkanı olan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’e teslim etti. Vali Süleyman Kamçı’nın da İl Müftülüğünde ziyaretin gerçekleşen bu anlamlı yardım ile ilgili konuşan Vali Süleyman Kamçı, “Kayseri mazlum ve mağdur coğrafyalara yardım etme noktasında üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. İl Müftülüğümüzü, her ay belli oranda Suriye, Arakan gibi yardıma muhtaç yerlere yardım elini uzatmasından dolayı tebrik ediyorum. Kayseri Şeker Fabrikasının da bu 185 bin TL’lik yardım çeki ile katkısını takdirle karşılıyorum” dedi.

 Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Akay ise devletin ve milletin anlayışına uygun olarak kendi üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, Kayseri Şeker Fabrikası olarak yakın ve uzak coğrafyadaki mazlumlara Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın da katkısıyla ellerinden gelen yardımı yapmaya çalıştıklarını belirtti.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!