Hacılar Kültür ve Dayanışma Vakfından başarılı öğrencilere hediye

Güncelleme Tarihi:

Hacılar Kültür ve Dayanışma Vakfından başarılı öğrencilere hediye
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2022 18:02

Hacılar Kültür ve Dayanışma Vakfından başarılı öğrencilere hediye

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA)- HACILAR Kültür ve Dayanışma Vakfı burs vererek Türkiye'de derece yapan 21 öğrenciye toplam 109 bin TL hediye dağıttı.
Kekliktepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen törene Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Herdem, iş adamları, dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı. Programda konuşan Hacılar Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Herdem, "1971 yılında faaliyet dernek 2016 yılında vakıf olarak değiştirilmiştir.  Vakfımız 2021-2022 yılında 952 öğrenciye burs vermektedir. Bu öğrencilerin 545'i şehir dışında 402'si şehir içinde öğrenim görmektedir. Burs verdiğimiz öğrencilerde aradığımız şartlar, anne veya babasının Hacılar'lı olması. Lisans öğrencisi olması ve gelir durumunun orta düzey veya altında olmasıdır" dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise, "Burada önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapıyoruz.  Hacılar Kültür ve Dayanışma Vakfı önemli bir işe imza atıyor. 51 yıldır Eğitim gören öğrencilere verilen burs sayesinde ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz adına önemli işlere imza atan  ve atacak birçok kardeşimiz olacaktır. Belki zaman içerisinde bizim olduğumuz görevlere burs alarak başarı kazanan bu öğrenci kardeşlerimiz gelecektir. Her ne olursa olsun, bu vakfı unutmayın. Bizler Hacılar Belediyesi olarak öğrenci kardeşlerimizin her daim yanındayız" diye konuştu. Konuşmaların ardından Türkiye'de derece yapan 21 öğrenciye toplam 109 bin TL hediye dağıtıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!