Geleneksel klasik otomobil festivali Kayseri'de başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Geleneksel klasik otomobil festivali Kayseride başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2017 08:51

Geleneksel klasik otomobil festivali Kayseri'de başlıyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de Talas Belediyesi tarafından hafta sonunda 2'nci Ulusal klasik otomobil festivali düzenlenecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği işbirliğiyle düzenlenecek klasik otomobil festivalinin hazırlıklarının tamamladığını söyledi. Belediye olarak birçok sosyal ve kültürel projeyi gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Palancıoğlu, şöyle dedi:
"Talas, yapısı gereği çok farklı bir ilçemiz. Yaptığımız etkinlikler, vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliğe vesile oluyor. Bu amaçla yamaç paraşütü iniş pistimizde geçen yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz klasik araç buluşmasını bu yıl daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Cuma akşamı güzel bir nostaljik film gösterisiyle başlayacak festivalimiz, Cumartesi günü klasik oto turuyla öğleden sonra başlayıp gece yarısına kadar devam edecek. Çocuklara yönelik burada bir çok oyun etkinliklerimiz olacak. Akabinde ise akşam açılışla birlikte Anadolu Rock  konserimiz olacak. Pazar günü ise burada sessiz sedasız Türkiye'nin dört bir yanından gelen klasik araçları burada sergiye sunmuş olacağız. Ben klasik araç severleri etkinliğimize bekliyorum."
Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği Başkan Kemal Nakipoğlu ise, ilk etkinliğin beğenildiğini ve  olumlu tepkiler aldıklarını kaydederken şöyle dedi:
"Klasik otomobil etkinliğini çok önemsiyoruz. Klasik otomobil konusunda bir merkez haline gelmek istiyoruz. Türkiye'nin her yerinden 200'e yakın klasik araç buraya gelecek. Amerikan, Alman ve çeşitli araçlar, motosikletler burada yer alacak. Bu etkinlik belediyemizin bize verdiği destek sürdükçe her yıl geleneksel olarak devam edecek."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!