Enerji Ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Yıldız’dan Akkuyu Nükleer Santrali Açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Yıldız’dan Akkuyu Nükleer Santrali Açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2015 10:38

Kayseri Fırıncılar Odası tarafından düzenlenen programa katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, akkuyu nükleer santrali ile ilgili olarak, "Rusya yetkililerinin yaptığı açıklamalar çerçevesinde orada da herhangi bir sıkıntı görülmüyor" dedi.
Bir restoranda düzenlenen programa Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Fırıncılar Odası üyeleri katıldı. Programda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Kayseri’de gerek ekmeğin kalitesi gerekse ekmeğin fiyatı ile alakalı Kayserili hemşerilerimizin daha kaliteli ekmek yemesi ile alakalı Fırıncılar Odamızın bir sunumu olacak. Bu çerçevede gerek bizim AK Partili seçmenimize gerekse bütün Kayserili hemşerilerimize 1 Kasım seçimlerinden önce yalnızca vaat olarak değil taahhüt olarak söylediğimiz konuların da gerçekleştirildiğini ve gerçekleştirilmeye başladığını inşallah paylaşacağız. Dolayısıyla Türkiye’nin hızlıca normalleşmesi ile alakalı 1 Kasım seçimlerinden sonraki sürecin daha hızlı devam edeceğini inşallah hep beraber burada paylaşmış olacağız" diye konuştu.
Rusya’yla yaşanan gaz sıkıntısı ile ilgili soruyu yanıtlayan Yıldız, "Sayın bakanımızda bu konuda açıklama yaptı. Bunun bir bütün olduğunu, Türkiye’nin coğrafyasından kaynaklanan avantajları bütün siyasi gelişmelerle beraber bütün komşularımızla olan gelişmelerle beraber değerlendirileceğini, bunun siyasi gelişmelerden soyutlanamayacağını söyledi. O çerçevede ben bir sıkıntı oluşacağı kanaatinde değilim. Yine sayın bakanımız yaptığı açıklamayla beraber A-B-C planlarının bulunduğunu belirtti" ifadelerini kullandı.
Akkuyu nükler nükleer santrali ile ilgili düşünceleri sorulan Yıldız, “Rusya yetkililerinin yaptığı açıklamalar çerçevesinde orada da herhangi bir sıkıntı görülmüyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!