Diyanet İşleri Başkanı Görmez, sabah namazı kıldırdı: Allah'a sığının

Güncelleme Tarihi:

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, sabah namazı kıldırdı: Allaha sığının
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 11:31

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, sabah namazı kıldırdı: Allah'a sığının

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA) - ÇEŞİTLİ açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Cami Kebir'de sabah namazı sonrasında düzenlenen 'Gençlik Buluşmaları' etkinliğine katıldı. Görmez, cami içinde yaptığı konuşmada dünyada en büyük nimetin İslam olduğunu söyledi.
Sabah namazını kıldırmak ve cami cemaati ile buluşmak üzere bu sabah merkez Melikgazi İlçesi'ndeki Selçuklu eseri Cami Kebir’e gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr Mehmet Görmez, 'Gençlik Buluşması' adı altında düzenlenen programa katıldı. Sabah namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Görmez, namaz esnasında okuduğu ''Buruc'' suresinde gözyaşlarını tutamadı.
Namaz sonrası Kuran-ı kerim tilavetini dinleyen Görmez, yaptığı  konuşmada dünyada en büyük nimetin islam olduğunu söyledi. Cami içerisini dolduran genç ve çocuklara seslenen Görmez, "Ne olur kendinizi dünyanın en büyük nimeti olan İslam’dan uzak tutmayın. Allaha sığının" dedi. Namazda okuduğu surelerin tercümesini yapan Görmez, dünya mazlumlarının gözyaşının dinmesi gerektiğini söyledi. Gençlik Buluşması duanın ardından sonra erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!