CHP'li Çetin Arık, Sevilay'a akülü engelli sandalyesi verdi

Güncelleme Tarihi:

CHPli Çetin Arık,  Sevilaya akülü engelli sandalyesi verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 15:18

CHP'li Çetin Arık, Sevilay'a akülü engelli sandalyesi verdi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, iki yıldır felçli olan ve belden aşağısı tutmayan 26 yaşındaki Sevilay Dikme’ye akülü engelli araba hediye etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinin ardından seçim bölgesindeki çalışmalarına hız veren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kocasinan İlçesi’ne bağlı mahallelere yaptığı ziyaretin ardından il yöneticileriyle birlikte Yeşilhisar ve Yahyalı ilçelerinde de vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Yeşilhisar ilçesini ziyaret eden Arık, Yeşilhisar İlçe Örgütü’nü ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Arık, daha sonra Yeşilhisar’ın Büget, Kovalı, Kuşçu, Ovaçiftlik ve Musahacılı mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Arık, ''Sorunları biliyoruz, bu sorunların takipçisiyiz. Ancak muhalefet olarak çözüm noktasında çaresiz kaldığımız zamanlar oluyor. Ama yılmıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. Görüyoruz ki yasalarla köyden mahalleye dönüştürülen tüm yerleşim yerlerinde alt yapı sorunları hat safhada. Bütünşehir yasasını savunurken, (Alparslan Mahallesi’nde ne varsa bu mahallelerde de onlar olacak) diyenler, seçimlerin ardından bir daha bu mahallelere uğramamış. Görülen o ki bir dahaki seçime kadar da uğramayacaklar. Sonra gelip yeni yalanlarla halkı kandırmaya çalışacaklar. Onlar aldanmaya da aldatmaya da alışık ama halkımız bu kez aldanmayacak. Bu ilgisizliğin, bu sahipsizliğin hesabını iktidar sahiplerinden soracaktır'' dedi.
CHP'li vekil Arık, Yeşilhisar’daki temaslarının ardından Yahyalı’ya geçti. Burada ilk olarak ilçe örgütüyle bir araya gelen Arık, daha sonra iki yıl önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle felç olan, annesi ve babası olmadığı için ablası Halime Ataman'ın yanında kalan 26 yaşındaki Sevilay Dikme’yi ziyaret etti. Arık, yürüyemeyen Dikme’ye bir de sürpriz yaparak akülü araba hediye etti. Aldığı hediye karşısında mutluluğu gözlerinden okunan Sevilay Dikme, milletvekili Arık’a defalarca teşekkür etti. Milletvekili Arık, ''2 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu felç olan Sevilay Dikme kardeşimizin yüzündeki tebessüme katkımız olduysa ne mutlu bize... Umut ederim kendisine verdiğimiz akülü araç hayata tutunmasına yardımcı olur” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!