Büyükşehir’de Ziyaretçi Trafiği

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir’de Ziyaretçi Trafiği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 17:18

KAYSERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik 12 ayrı sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticileriyle görüştü. Ziyaretlerde Kayseri’deki farklı projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e günün ilk ziyaretini Anadolu Sakatlar Derneği Genel Başkanı Osman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri yaptı. Başkan Mustafa Çelik’in Dünya Engelliler Günü’nde engellilere yönelik müjdeleri nedeniyle teşekkür eden Kılıç, "Başkanımızla iftihar ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Başkan Mustafa Çelik de engellilere yönelik projeleri yineleyerek, "Vazifemiz olarak gördüğümüz engellilere yönelik görevlerimizi mutlaka yerine getireceğiz. Önümüzdeki yıldan itibaren şehrimizi engelsiz kent haline getirmek için çalışmalara başlayacağız. Engelsiz Kent projesi uzun vadeli bir proje ama önümüzdeki yıldan itibaren kısa vadede Mola Evleri’ni yapacağız. Şehrin dört bölgesinde Mola Evleri olacak ve ailesinde engellisi bulunanlar buralara yakınlarını geçici süreyle bırakabilecekler. Yine önümüzdeki sene Engelli Yaşam Merkezi’nin temelini atacağız. Burası Türkiye’nin en nadide tesisi olacak" dedi.
Başkan Çelik daha sonra Kültürel ve Tarihsel Miras Derneği yöneticileriyle Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Ökçe ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Başkan Çelik, et üreticilerini bir yerde toplayacak olan Beydeğirmeni bölgesindeki arazinin alınması çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, gün boyunca Gönüllü Kültür Teşekkülleri Kadınlar Yönetimi, Muradiye Vakfı, Ağrılılar Derneği, Otobüsçüler Odası, Zihinsel Engelliler Derneği, Hal Yönetimi, Nato Caddesi Esnafları ile Melikgazi ve Pınarbaşı Ziraat Odalarının başkan ve yöneticileriyle de görüştü. Melikgazi Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çelebi ve Pınarbaşı Ziraat Odası Başkanı Deniz Yağan, Başkan Mustafa Çelik’e ilçelere gönderilen ve tarıma can suyu katan tarımsal araçlar nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!