Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası'na doğru

Güncelleme Tarihi:

Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupasına doğru
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 19:11

- Kayseri'de yarın başlayacak maçlar öncesi, takımların başantrenör ve oyuncuları basın toplantısında hedeflerini anlattı

Haberin Devamı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yarın başlayacak Basketbol Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası sekizli finalleri öncesinde, takımların başantrenör ve oyuncuları bir araya geldi.

Tarihi Kayseri Mahallesi'nde düzenlenen basın toplantısına katılanlardan, Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, takımlara başarı dileğinde bulundu.

Takımları iyi ağırlayacaklarını aktaran Avcı, "Böyle bir kupayı kendi evimizde onamak bizim için avantaj. Biz de bu avantajı sonuna kadar kullanmak istiyoruz. Biraz şanssız bir dönemimize geldiğini düşünüyorum ama yine de iyi basketbol seyrettireceğimizi ve çok iyi mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Kupada sonuna kadar gitmek istiyoruz. Kayserili basketbolseverler bu kupayı burada izlemeyi hak ediyordu. Umarım güzel bir turnuva olur" diye konuştu.

Haberin Devamı

Abdullah Gül Üniversitesi oyuncusu Sinem Ataş ise sakatlıksız güzel bir turnuva dileğinde bulundu.

Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü İlker Gözeneli de kupaya önem verdiklerini belirterek, "Abdullah Gül Üniversitesi'nin gücünü biliyoruz. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da önemli başarılar gösteren bir ekip. Biz de kupaya hazır geldik. Seyircilere iyi maçlar izlettirmeyi hedefliyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yakın Doğu Üniversitesi oyuncusu Huriye Cambazoğlu ise kupaya iyi hazırlandıklarını belirterek, maçların başlamasını sabırsızlıkla bekledikleri aktardı.

Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı da tüm takımlara başarı dileyerek, "Yoğun ve tempolu döneme girdik. Bu üçüncü günde ikinci büyük maçımız olacak. Burada tüm takımlar gibi bizim de hedefimiz aynı. Bu hedefe ulaşmak için de rakip kim olursa olsun sahada iyi mücadele ortaya koyarak hedefimize ulaşabiliriz" diye konuştu.

Beşiktaşlı basketbolcu Sevgi Uzun ise kupaya iyi hazırlandıklarını belirtti.


- "Bizim de kupa hayalimiz var"


Basketbolu Geliştirenler Derneği Başantrenörü Aydın Uğuz da kupayı kazanmayı arzuladıklarını vurgulayarak, "Her takım gibi bizim de kupa hayalimiz var. Ancak bu hayal olarak mı kalacak gerçekleştirecek miyiz, göreceğiz. İyi basketbol oynamaya çalışacağız, istediğimiz basketbolu oynayabilirsek başarılı oluruz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Basketbolu Geliştirenler Derneği oyuncusu Deniz Aygül ise kupada son 8 takım arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, kupayı kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını kaydetti.

Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Ender Ünlü de kendilerini zorlu maçların beklediğine dikkati çekerek, "Kayseriliyim, kendimi ev sahibi olarak görüyorum. Bu açıdan taraftarlardan destek bekliyorum. Takım olarak sıkıntılı dönemden geçiyoruz, sakat oyuncularımız takıma yeni katıldı. Sakatlıkların olmadığı güzel turnuva diliyorum" değerlendirmesini yaptı. Oyuncu Begüm Dalgalar ise tüm takımlara başarı diledi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş da maçlara iyi hazırlandıklarını belirterek, "Kayseri'ye erken geldik. Umarım tüm hedeflerimize ulaşırız. İyi bir turnuva geçiririz" şeklinde konuştu. Oyuncu Devran Tanaçan Bostancı ise tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.

Haberin Devamı

Basın toplantısının ardından başantrenör ve oyuncular bir arada kupayla fotoğraf çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!