Belediye başkanlarından KGC'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Belediye başkanlarından KGCye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 17:19

Belediye başkanlarından KGC'ye ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar Belediye Başkanları ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni (KGC) ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, beraberinde Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın olduğu heyetle, KGC’ye 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle ziyarette bulundu. Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Büyükkılıç, “Kamu hizmeti verdiğinizin ve fedakarca yaptığınızın farkındayız. Veli başkanımızın önderliğinde hakikaten Kayseri’nin ruhuna uyan ve uyum kültürünü önemseyen yaklaşım içerisinde çalışmalar sürüyor. Güzel bir Kayseri örneği sergileniyor. Siz basın camiasına teşekkür ediyor, şehrimizi hem tanıtıcı, hem de sporuyla, siyasetiyle, ticaretiyle, turizmiyle ve kültürüyle her alanda Kayseri’yi olumlu anılacak gayretlerin içerisinde hep beraber olmamız gerektiğini paylaşmak istiyorum” dedi.
KGC Başkanı Veli Altınkaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dijital bir değişim ve dönüşüm olduğunu, topyekun bir basın kanununa ihtiyaç olduğunu ifade etti. Altınkaya, Başkan Büyükkılıç’ın talimatıyla Basın Müzesi’nde bir mimarın da çalışmaya başladığını belirtti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!