Başkan Özden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Özden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 12:49

Başkan Özden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) – AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini söyledi.

Ramazan ayı içerisinde 5 yıldızlı otellerin iftar sofralarında bulunmamaya gayret ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, “Ramazan ayı bitene kadar da bu tür yerlere gitmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın yanında onlarla beraber iftar açmayı uygun gördük. Bu ay vesilesiyle kendimizi bir gözden geçiriyoruz, ne haldeyiz? Bir sapma var mı? Ramazan ayı, bir bakıma içe yönelme, içimizi tamir etmedir. O zaman rabbimizin önünde diz çöküyoruz ve kendimizi aynada görüyor ve kendi resmimizi okuyoruz. Bu sebeple Ramazan ayı kendimize çekidüzen verme ayıdır” dedi.

Özden ayrıca şu şekilde konuştu; “Bizler Ak Parti İl Başkanlığı olarak yoksulun, muhtacın yanında olmaya devem edeceğiz. Ramazan ayı, 5 yıldızlı otellerde, lüks restoranlarda, pahalı menüler ile iftar açmak değildir. Bu sebeple vatandaşlarımızın yanında olmak onların dertleri ile dertlenmek bizim şiarımız olmuştur. Böyle davranmaya devam edeceğiz. Rabbimden içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinin bulunduğu Ramazanımızı ve tuttuğumuz oruçları kabul etmesini niyaz ediyor, vatandaşlarımızla beraber sağlık mutluluk ve huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramı’na ulaştırmayı diliyorum” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!