Başkan Gülcüoğlu, kursiyerlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gülcüoğlu, kursiyerlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 14:25

Başkan Gülcüoğlu, kursiyerlerle buluştu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- BÜNYAN Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata projesi kursiyerleri ile toplantıda bir araya geldi.
Düzenlenen toplantıya Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nın yansıra belediye meclis üyeleri Mustafa Keskin, Erkan Kayapınar, Hacı Yüce, Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Osman Kılıç, Bünyan Halk Eğitim Müdürü Mehmet Bulun, Proje Koordinatörü Hazal Bedir ve kursiyerler katıldı. Kursiyerler projenin kendilerini hayata bağladığını ve özgüvenlerinin yerine geldiğini belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür etti. Kursiyerler projeyle engelleri aştıklarını ve istedikleri zaman neler yapabileceklerini gördüklerini, güzel arkadaşlıklar edindiklerini söyleyerek, projenin bitmesini istemedi. Başkan Gülcüoğlu ise, projenin amacına ulaştığını görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, engelli bireyler, hem de dezavantajlı kadınlar için daha fazla ne yapabilecekleri konusunda çalışacaklarını belirtti. Yeni projeler üreterek kursları uzatmaya çalışacaklarını belirten Başkan Gülcüoğlu, şöyle konuştu:
"Engellilerimizin sosyal yaşama daha kuvvetli bir entegrasyonla bağlanması, yeteneklerinin ön plana çıkarılarak üretim alanına katkıda bulunmaları ve kendi yeteneklerini keşfederek kendi istihdamlarını oluşturmaları adına düzenlediğimiz bu projede geldiğimiz noktada görüyoruz ki hedefimize ulaşmışız. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Bizler her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!