Başkan Ergül'den, AK Parti'ye Gilaburu'lu ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ergülden, AK Partiye Gilaburulu ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 11:18

Başkan Ergül'den, AK Parti'ye Gilaburu'lu ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AK Parti İl Başkanlığının yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Akkışla ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ali Ergül de ilçede üretilen Gilaburu’dan yapılan pestil, lokum ve içeceklerle ziyarete geldi.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'e, yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini ileten Başkan Ergül, yanında getirdiği Gilaburu pestili, lokumu ve içeceklerini ikram etti. Gilaburu çayının yanı sıra, yeni ürünler için de patent alma aşamasında olduklarını belirten Ergül, Akkışla'ya özgü yoğurdun ise artık dünyanın tanıdığını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederken, ''Hizmet binamızda inşallah nice daha başarılı hizmetler vermek hepimize nasip olur. Burası tüm Kayseri'nin hizmet binası. Tabii ki ilçelerimizin kendi yöresel ürünlerini bu denli çoğaltması bizleri de sevindiriyor. İlçemiz, yeni ürünlerini pazarlama konusunu da aşmış durumda. İlçemizin bir değeri Gilaburu. İnşallah daha büyük tesisler yapılarak bu ürünün daha geniş kitlelere ulaştırılması sağlanır'' diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!